HappyDoc 2020

'Werk hard met je hart'

Een veeleisende baan of opleiding, een hoge lat, een jong gezin, een leuke partner, wisselende diensten, onzekerheid in diagnoses en het leed van zieke patiënten. Hoe combineer je dat allemaal? Hoe blijf je gezond en geïnspireerd terwijl je je ambities waarmaakt? Hoe leef je je leven zonder 'survival-modus', terwijl je het beste uit je carriere én privéleven haalt? In 'Happy Doc' diep je deze vragen verder uit.

 

In HappyDoc:


  • Krijg je door middel van evidence based medicine inzicht in het hoe en waarom teveel stress een negatieve invloed heeft op je productiviteit en kwaliteit van zorg die je levert. 
  • Leer je wat je kan doen om je herstelvermogen te vergroten en je teveel aan stress te managen.
  • Leer je "hart" werken in plaats van "hard" werken
  • Leer je hoe je geïnspireerd, gezond en gelukkig kan blijven terwijl je een prachtige carrière nastreeft.

De cursus is een mooie mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan in de natuur. Er is genoeg tijd voor pauze en ontspanning om uit te rusten van de verder intensieve cursus.

Deze training is tevens uitstekend geschikt voor groepen AIOS en verpleegkundigen (respectievelijk Happy AIOS en Happy Nurse), op maat gemaakt voor de specifieke behoeftes van de groep. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Data 2020

DINSDAG EN WOENSDAG 17 EN 18 NOVEMBER 2020 HAPPYDOC (BASISTRAINING)

Kosten: 999 euro, inclusief catering en cursusmateriaal, 2 trainers.

Ivm COVID19 preventie maatregelen wordt er dit jaar geen overnachting aangeboden. Op het Landal Park zijn, indien gewenst, op eigen gelegenheid bungalows te huur.

Accreditatie via het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (12 punten). Maximale groepsgrootte 10 artsen.

 

DONDERDAG 19 NOVEMBER 2020 HAPPYDOC Returns (TERUGKOMDAG)

Kosten: 550 euro, inclusief catering en cursusmateriaal

Accreditatie via ABAN = 6 punten, max groepsgrootte 12 artsen. Link naar een beknopt programma staat hier.

 

Locatie

In een prachtige villa op Landgoed t Loo kunnen we in luxe sfeer sparren, verbinden, ontspannen en inspannen. Midden in de natuur, waar we genoeg van kunnen genieten tussen de bedrijven door.  

Adres: Landal landgoed t Loo, Looweg 47, t Loo-Oldebroek

 

Inschrijven

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

- dieetwensen

 

Vragen??

Voor vragen of aanvullende informatie: aarzel niet me te bellen of te mailen (zie contactgegevens)

 

KLIK HIER OM MEER INFORMATIE IN PDF TE DOWNLOADEN.

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Uw mailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij u bezwaar hiertegen maakt (in dat geval is 1 mailtje naar martine@closing-the-loop.nl voldoende om u direct af te melden)

My mission in life is not merely to survive, but to thrive / and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style

Maya Angelou