• Home
  • Leadership Life Support

Leadership Life Support

Training voor artsen

'Het abc van leiderschap met zelfkennis...'

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan onder invloed van persoonlijke factoren. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. In Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in al dan niet stressvolle omstandigheden te tonen.

Data 2020

  • LEADERSHIP LIFE SUPPORT DAGTRAINING: volgt op korte termijn

De cursusprijs van de Leadership Life Support- dagtraining is 600 euro, exclusief BTW (=+21%). De groepsgrootte is maximaal 14 personen. Accreditatie via ABAN  (6 punten). Voorovernachting mogelijk in overleg.

De training is een dynamische mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. In de dagtraining komen in ieder geval de volgende onderdelen naar voren:

- hoe is jouw gedrag van invloed op het gedrag van anderen?

- hoe geef ik op assertieve constructieve wijze feedback en hoe ga ik om met conflicten op de werkvloer?

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan. Er is genoeg tijd voor pauze om uit te rusten van de verder intensieve cursusdag. 

 

LOCATIE

Volgt (centraal Nederland) 

 

INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

- je naam

- datum en naam van de training

- functie/specialisatie en organisatie waar je werkt

- BIG-nummer

 

 

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de training. Daarna is annuleren niet meer mogelijk met restitutie van het inschrijfgeld, waarbij uiteraard wel een collega je plaats mag innemen (arts). Closing-the-loop behoudt het recht de training tot 4 weken voor aanvang te annuleren bij onvoldoende deelname (< 6 deelnemers). De opgegeven persoonsgegevens worden gebruikt voor de facturering en zodoende gedurende 10 jaar bewaard. Uw mailadres wordt gebruikt voor correspondentie over de cursussen en trainingen van closing the loop, tenzij u bezwaar hiertegen maakt. 

Foto's Leadership Life Support

Lls 9
Lls 5
Lls 8
Lls 6
Lls 12
Lls 2
Lls 3