• Home
  • Leiderschap door zelfkennis

Persoonlijke coaching

Diverse redenen kunnen de aanleiding zijn om het gesprek aan te gaan met een coach. Het kan zijn dat je vastloopt in bepaalde denkpatronen of dat je je moe en opgebrand voelt en een nieuwe weg zoekt om het leven en het werk te beleven zoals dat voor jou goed is. Misschien gaat het prima met je en zoek je naar inspiratie en uitdaging om uit jezelf te halen wat in je zit. 

Een persoonlijk gesprek met een coach is een zeer effectieve manier om weer op het goede spoor te komen. Door eerlijk naar jezelf te kijken in een veilige setting vind je je passie en echtheid (terug) en kom je in verbinding met jezelf en je omgeving.

Als transformationeel coach en trainer vind ik het bijzonder inspirerend om je te helpen je weg te ontdekken of terug te vinden en eventuele obstakels te overkomen. Door middel van een coachgesprek kan ik je inzicht geven in je eigen denkproces en functioneren door je een spiegel voor te houden. Ik ga uit van je zelflerend vermogen en eigen verantwoordelijkheid in je veranderproces: ik help je om jezelf te helpen.

Kenmerken van mij als coach, arts en mens zijn eerlijkheid, echtheid, (com)passie en positiviteit en dat zijn factoren die in elke training of gesprek terugkomen. Ik ben gespecialiseerd in het werken met medisch professionals (artsen en verpleegkundigen) en maak graag kennis met iedereen die behoefte heeft aan een individueel coachgesprek. 

 

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN


  • Een enkele coachsessie van maximaal 90 minuten om te sparren over je lasten, verlangens en doelen. Dit is naar behoefte uit te breiden met losse sessies of tot een leiderschapstraject.
  • Een leiderschapstraject, bestaande uit een serie van 5 gesprekken in 6 maanden om je leiderschapskwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen en leerpunten uit te diepen en toe te passen in de praktijk om zo verandering in werk of priv√© in te zetten. 

OPTIES

Coachen kan op verschillende manieren. Het is maar net waar jij je fijn bij voelt, of wat praktisch is. De opties zijn:

  • Op een rustige en geschikte plek onder het genot van een goede kop koffie of thee.
  • Tijdens een wandeling in het bos of park.
  • Via de webcam, wat soms een uitkomst kan zijn als de afstand of wisselende diensten een probleem zijn.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een offerte.

 

 

A leader is one who knows the way, goes the way, and shows the way.

John C. Maxwell